Gimme

Het briefje heruitgevonden!

Beste ouders,

Wij waren al een tijd op zoek naar een manier om u als ouders sneller en nauwkeuriger op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind. Die manier hebben we gevonden in gimme.

Gimme is een systeem waarmee we u via internet en e-mail allerhande berichten kunnen sturen. Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben.

Gimme1

Gimme laat ons ook toe om online antwoordstrookjes, beelden en foto’s aan onze berichten te hangen. Dat is handig en prettig voor u en voor onze leerkrachten.

Voortaan zult u van ons dus e-mails krijgen via het gimme platform.

Om gimme te kunnen gebruiken, hebben wij wel uw e-mailadres nodig.  Mogen wij u vragen om naar onderstaande webpagina te surfen:

www.gimme.eu

 

  • Stap 1: Klik op “registreer via facebook” of “registreer via e-mail”. INDIEN JE VIA E-MAIL REGISTREERT, GELIEVE DAN ALS GEBRUIKERSNAAM UW NAAM EN VOORNAAM TE KIEZEN. (BIJVOORBEELD: TRAVOLTAJOHN)
  • Stap 2: Nadat je geregistreerd bent op gimme zal je de vraag krijgen om je gemeente op te geven.
  • Stap 3: Gimme toont een lijst met alle gimme organisaties in je gemeente. Klik op de naam van de school. De kanaalkiezer zal uitklappen. Vink de klas(sen) van je kind(eren) aan.
  • Stap 4: Klik op klaar.
  • Stap 5: Proficiat! Je gimme prikbord is klaar en je volgt nu de klas(sen) van je kind(eren).

Met vriendelijke groeten,

De directie

Hulp nodig bij het gebruik van gimme?

Kan je onze school niet vinden in de lijst met scholen? Klik dan hier voor hulp.

Selecteer regio “3500 Hasselt” zoals in het onderstaande voorbeeld. Na selectie kan je onze school in de lijst terugvinden.

GIMME-andere-regio

 

Gimme help! (Wij helpen U graag verder...)

15 + 1 =